Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Zorgverzekeraar De Amersfoortse gaat verder als a.s.r.

uitgestelde zorg

Laatste update op 29 maart 2021 – 17:17 door Claire Langenhoff.

De Amersfoortse wordt a.s.r. Ben jij verzekerd bij De Amersfoortse? Dan zal jouw verzekeraar vanaf 19 april 2021 a.s.r. heten. De verzekeraars De Amersfoortse en a.s.r. zitten al jaren in hetzelfde pand en werken al jaren samen. Nu hebben de verzekeraars ervoor gekozen om ook onder dezelfde naam verder te gaan.

De Amersfoortse

Waarom gaat Amersfoortse verder als a.s.r.?

De verzekeraars hebben deze keuze gemaakt om te bouwen aan één sterk merk. Ze bundelen hun krachten samen en versterken elkaar op deze manier. Met deze samenwerking hopen zij meer te bereiken dan de afzonderlijke partijen bereikt zouden hebben.

Dezelfde verzekeringen en medewerkers

Verandert er dan wat met mijn verzekering? Wanneer De Amersfoortse als a.s.r verdergaat houdt zij dezelfde verzekeringen en dezelfde medewerkers. Op deze manier blijft de verzekeraar de betrouwbare kennispartner omtrent zorg- en inkomensverzekeringen. Als klant kun je dus blijven rekenen op de deskundigheid en kennis van de medewerkers. Behalve de naam verandert er dus niks. Je houdt dezelfde contactpersoon, dienstverlening, voorwaarden en premies. Op ZorgKiezer zal De Amersfoortse ook vervangen worden met a.s.r. Voor klanten die via ZorgKiezer een zorgverzekering bij De Amersfoortse hebben aangevraagd, verandert niks. Nieuwe klanten kunnen vanaf 19 april een zorgverzekering bij a.s.r. aanvragen via ZorgKiezer.nl.

Wat verandert er?

Wat verandert er wel? Medewerkers nemen de telefoon anders op en er komt een andere naam op je polis. Door de wijziging van de naam zullen de 033- telefoonnummers en de @amersfoortse.nl e-mailadressen verdwijnen. Vragen over je zorgverzekering stel je vanaf 19 april via het algemene nummer (030) 257 22 22. Begin april staat er een overzicht van alle nieuwe contactgegevens op www.asr.nl. Daarnaast wordt je premie voortaan afgeschreven door a.s.r. Schrijf je de premie zelf over? Dan vraagt de verzekeringsmaatschappij of je de naam van de Amersfoortse wil vervangen voor a.s.r.

De website en app

Wil je gebruik maken van informatie over zorgverzekeringen (en arbeidsongeschiktheids- en inkomensverzekeringen) op website van De Amersfoortse? Dan kan dat vanaf 19 april op de website van a.s.r.  Per 17 april kun je geen gebruik meer maken van de website van De Amersfoortse. Het inloggen in jouw eigen omgeving van je zorgverzekering kun je per 19 april ook op de website van a.s.r. doen, namelijk via https://mijnzorg.asr.nl/. Je inloggegevens hiervoor wijzigen niet. Als je gebruik maakt van de zorg app van de Amersfoortse, kun je deze vanaf half april via de appstore updaten naar de a.s.r.-versie.

Je zorgpas

Je huidige zorgpas van De Amersfoortse blijft gewoon geldig! Deze vervalt rond 1 juli 2023 en dan krijg je een nieuwe a.s.r. zorgpas. Het is binnenkort wel mogelijk om zelf een digitale zorgpas van a.s.r. te downloaden in de zorgapp. Klanten van de Amersfoortse ontvangen een brief of e-mail met informatie over de wijziging van de naam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344