Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Herstelzorg corona: perfecte oplossing of ontoereikend?

Bijna 100.000 Nederlanders werden het afgelopen jaar positief getest op het coronavirus. Naar verwachting ligt het daadwerkelijke aantal besmettingen nog veel hoger. Het virus is grillig en onvoorspelbaar. Bij de een leidt het virus tot een verkoudheidje, terwijl het voor de ander uitloopt op een strijd tussen leven en dood. In beide gevallen kan het […]

Lees meer >

Nieuwbouw en renovatie voor St Jansdal ziekenhuizen

Op maandag 25 januari tekent het St Jansdal ziekenhuis in Lelystad een intentie-overeenkomt met de gemeente Lelystad. Als alles volgens plan verloopt is het nieuwe pand in de hoofdstad van Flevoland in 2027 klaar voor gebruik.  

Lees meer >

De Britse variant van het coronavirus

Eind december 2020 is de Britse variant van het coronavirus in het zuidwesten van Engeland geconstateerd. Op dit moment verspreid deze variant zich ook in Nederland. Wat weten we over deze variant?

Lees meer >

Patiënten met corona kunnen thuis uitzieken

Sommige patiënten met corona zieken tegenwoordig thuis uit, in plaats van in het ziekenhuis. Patiënten kunnen thuis uitzieken onder begeleiding van de huisarts. Hierdoor komen bedden in het ziekenhuis eerder vrij. Voorheen werden coronapatiënten pas ontslagen als ze helemaal aangesterkt waren en zonder zuurstof konden.

Lees meer >

Kan de zorg de toenemende druk nog aan?

Corona zorgt ervoor dat de druk op het zorgsysteem is toegenomen. Niet alleen ziekenhuizen ervaren deze toegenomen druk, maar ook huisartsen. Tijdens de eerste coronagolf werden mensen opgeroepen die hulp konden bieden in de zorg, maar het grootste deel van deze mensen werd afgewezen.

Lees meer >

Sipke Jan Bousema op de bres voor meer privacy

Met het interactieve programma ‘Scherp!’ leert Bousema ziekenhuispersoneel om verantwoord met privacy en patiëntgegevens om te gaan.

Lees meer >

Evenveel overstappers als vorig jaar

In de laatste maanden van 2020 koos 6,2% van de Nederlanders voor een nieuwe zorgverzekering, zo blijkt uit voorlopige cijfers van Vektis. Dit gaat in totaal om 1,1 miljoen overstappers.

Lees meer >

Eerste vaccin uitgedeeld: dit is de planning

Het eerste vaccin is uitgedeeld. De bedoeling is dat iedere Nederlander voor 1 oktober 2021 is gevaccineerd.

Lees meer >

Eerste afspraken voor vaccinaties ingepland

Vrijdag 8 januari vinden de eerste vaccinaties plaats in Houten, Veghel en Rotterdam.  Vanaf 15 januari wordt er landelijk gevaccineerd.

Lees meer >

Basisverzekering uitgebreid met dure gentherapie

De gentherapie behandelt een zeldzame netvliesaandoening en voorkomt blindheid. De kosten zijn hoog, maar de resultaten zijn indrukwekkend.

Lees meer >
keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344