Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Chinees virus blijft zich verspreiden

Het Chinese longvirus dat vorige maand uitbrak, heeft al 440 mensen besmet. Negen besmette personen zijn aan het virus overleden. 

Lees meer >

Nomineer jouw zorgverlener voor de ZorgTopper Awards

Is jouw (huis)arts, tandarts of fysiotherapeut de allerbeste? Nomineer hem of haar vandaag nog voor de ZorgKiezer ZorgTopper Awards!

Lees meer >

Chinees longvirus maakt nieuwe slachtoffers

Het nieuwe Chinese longvirus heeft opnieuw slachtoffers maakt. Het totaal aantal slachtoffers ligt nu op ruim 200. Tot nu toe zijn er drie mensen overleden.

Lees meer >

Blue Monday: deprimerende dag of onterechte hype?

Blue Monday: de meeste deprimerende dag van het jaar. Of toch niet? Er is geen wetenschappelijk bewijs, toch blijft men het er over hebben. Lees nu ons blog

Lees meer >

Wachtlijsten verpleegzorg niet opgelost door geld

De wachtlijsten voor verpleeghuizen blijven groeien. Branchevereniging Actiz en GroenLinks-Tweede Kamerlid Corinne Ellemeet: het is tijd voor een oplossing.

Lees meer >

Thee: wondermiddel tegen hart- en vaatziekten?

Recent onderzoek bevestigt: het drinken van groene thee kan een positief effect hebben op de gezondheid van je hart en bloedvaten.

Lees meer >

NZa wil contractering paramedische zorg verbeteren

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) brengt dit voorjaar een monitor uit over de contractering in de paramedische zorg. De monitor gaat over de contractering van fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek. Een belangrijk onderzoek, want de contractering van paramedische zorg staat onder druk. 

Lees meer >

Chinese longziekte blijkt nieuw virus

Een onbekend virus dat een paar weken geleden de kop opstak in China, lijkt verwant te zijn aan het SARS-virus en het MERS-virus. Meer dan 50 Chinezen zijn met het virus besmet. Het virus lijkt vooralsnog niet dodelijk. Toch maakt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zich zorgen over de uitbraak.

Lees meer >

Wat weet jij over veilig medicijngebruik?

De eerste Dag van Verantwoord Medicijngebruik is een feit. Dit jaar is de slogan ‘Je hoeft niet alles te slikken’. Deze dag komt uit de koker van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM). 

Lees meer >

Overstapseizoen: ‘Er viel echt wat te kiezen dit jaar’

Massale overstap blijft uit bij zorgverzekeraars, kopt De Telegraaf. Zo’n 6,2% van de verzekerden stapte over, iets minder dan vorig jaar. Door het dalen van de collectiviteitskorting, werden meer overstappers verwacht. ‘Er viel echt wat te kiezen dit jaar, zeker voor mensen met een collectiviteitskorting’, zegt Peter Ruys in een reactie. ‘Ik denk dat mensen zich toch niet bewust zijn van de grote verschillen’. 

Lees meer >
keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2019 ZorgKiezer.nl | Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344