Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

FBTO kort wachttijden aanvullende modules in

In 2015 zal FBTO de wachttijd voor aanvullende modules voor de zorgverzekering verkorten. Dit is besloten aan de hand van een klantonderzoek. In 2014 was een meestal een wachttijd van zes maanden, welke in 2015 wordt verkort tot maximaal 30 dagen.

 

fbto

Zes maanden wachten

Een aanvullende module, bijvoorbeeld voor buitenland- en tandzorg, kun je bij FBTO het hele jaar aanzetten. Tot nu toe zat daar een wachttijd van zes maanden aan vast, met als gevolg dat men de module vervroegd moest aanzetten en tijdens de wachttijd al diende te betalen voor de aanvullende module. Klanten van het FBTO waren hier niet blij mee.

 

Proces in 2015

Als je in 2015 een aanvullende module aanzet, gaat deze in met ingang van de volgende maand. Dit is het moment waarop je de premie betaalt en hier meteen gebruik van kunt maken. FBTO streeft naar verdere verbeteringen, waaronder het uitbreiden van de huidige acht modules.

Tijdens het jaar waarin de verzekering loopt vallen er geen aanvullende modules uit te zetten. Dit valt alleen te doen op eerste dag van het aankomende jaar. De modules van FBTO kunnen tevens afgesloten worden zonder dat je een verplichte basisverzekering van FBTO bezit. Hier gelden enkele voorwaarden bij: Voor elke losse aanvullende module dien je een jaarlijkse 25 euro administratiekosten te betalen.
In de loop van november moet elke zorgverzekeraar de nieuwe premie bekend hebben gemaakt. Wil je als eerste weten wanneer je de nieuwe zorgverzekering vergelijken kunt, meld je dan aan voor de PremieAlert van Zorgkiezer.nl Hier kun je gelijk zorgverzekeringen vergelijken met anderen. Zorgkiezer is 100% onafhankelijk. Ook staat de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344