Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Hoe werkt overstappen van zorgverzekering?

Je zorgverzekering kiezen wordt makkelijker wanneer je zicht hebt op de verschillende zorgverzekeringen. Welke zorgverzekering past bij jouw behoeften? Wat moet je hiervoor betalen? ZorgKiezer.nl helpt jou met de keuze. Op onze website kun jij jouw zorgverzekering vergelijken met alle anderen, op een eerlijke manier.

 

overstappen

 

 

 

 

 

 

Door aan te geven wat jouw zorgbehoefte is, weten wij wat de meest geschikte zorgverzekeringen voor jou zijn. We geven je een duidelijk overzicht en vervolgens kun je vergelijken op prijs, dekking en service.

Een zorgverzekering kiezen is hierdoor vrij eenvoudig. Binnen twee minuten kun je , als je wilt, je nieuwe zorgverzekering hebben afgesloten. Zorgkiezer heeft een gratis overstapservice. Wanneer je nog een oude zorgverzekering hebt, zeggen wij deze voor je op.

Nadat je nieuwe zorgverzekering voor je is afgesloten zal je binnen een termijn van twee weken reactie krijgen van je nieuwe zorgverzekeraar. Alle zorgverzekeraars hebben het nu erg druk met het verwerken van de honderden overstappen die ze per dag moeten behandelen.

Mocht je er toch niet uitkomen of twijfel je over de aanvullende verzekeringen?

Bel ons op ? 020?2611?600.
De overstapcoaches staan klaar om je te helpen. Zij geven je advies en kunnen je helpen met afsluiten.

 

Wanneer kan ik overstappen?

Van zorgverzekering overstappen kan één keer per jaar. Tussentijds van zorgverzekering overstappen is in principe niet mogelijk. In november krijg je een aanbieding van je huidige zorgverzekeraar voor 2015. Op dat moment kun je weer je zorgverzekering vergelijken en ervoor kiezen om over te stappen.

Bij het overstappen van zorgverzekering is het verstandig om voor het eind van het jaar alles rond te hebben. Mocht je nou zeker weten dat je wilt gaan overstappen van zorgverzekering, maar je weet nog niet naar welke aanbieder, zorg er dan in ieder geval voor dat de zorgverzekering wordt opgezegd voor 1 januari. Je hebt dan nog tot 1 februari 2015 de tijd om over te stappen naar de beste zorgverzekering. Overstappen aan het eind van januari is geen probleem voor de dekking van de zorgkosten. De nieuwe zorgverzekering gaat in met terugwerkende kracht en geldt vanaf 1 januari.

Let wel op bij het overstappen dat je een zorgverzekering hebt vóór 1 februari. Doe je dit niet, dan riskeer je een boete omdat je onverzekerd bent.

 

Meer over opzeggen

Je kunt jouw huidige zorgverzekering opzeggen tot 31 december 2013. Je kan dit doen door het schrijven van een brief aan jouw verzekeraar. Mocht je na het opzeggen toch liever je oude zorgverzekering hebt, dan kan dit. Elke zorgverzekeraar is verplicht om je te accepteren als verzekerde. Ook de oude zorgverzekeraar. Je kunt dus altijd terug, al moet dat wel voor 1 januari 2014 aangeven worden.

Voor de aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering geldt dit niet. Zeg jouw oude aanvullende en tandartsverzekering dus niet op vóórdat je bij de nieuwe zorgverzekeraar geaccepteerd bent! Je moet jouw zorgverzekering wel opzeggen voor 31 december 2013.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344