Overgestapt naar De Friesland Zorgverzekeraar: Hoe zit het met de korting?

Als je via ZorgKiezer.nl bent overgestapt naar De Friesland Zorgverzekeraar zou het kunnen dat je nog recht hebt op 75 euro korting op de premie. Hieronder vertellen wij of deze korting op jou van toepassing is en wanneer hij wordt verstrekt.

Heb ik recht op de korting van De Friesland Zorgverzekeraar?

Om de korting te ontvangen moet je als nieuwe klant zijn overgestapt naar De Friesland Zorgverzekering en hebben gekozen voor de Zelf Bewust Polis. Ook dien je woonachtig te zijn in de één van de volgende noordelijke provincies: Noord Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel of Flevoland. De korting geldt voor verzekerden die zijn overgestapt vóór 1 januari. Voldoe je aan het bovenstaande? Dan is de korting op jou van toepassing.

 

Wanneer wordt de korting verstrekt?

Op ZorgKiezer.nl werd de korting al verrekend met de premie. Op je polisblad wordt deze korting echter nog niet vermeld door de Friesland Zorgverzekeraar, het premiebedrag kan dus afwijken van die op ZorgKiezer.nl. Heb je recht op de korting? Geen zorgen, De Friesland zorgverzekeraar zal het eenmalige  kortingsbedrag van 75 euro in de loop van maart op je rekening storten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.