Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Rouvoet: “Eigen risico mag niet verder verhoogd worden”

Je zou bijna denken dat 15 euro bovenop het eigen risico niet zo’n impact zou maken. Maar als de miljoenennota, sinds Prinsjesdag bekend, nagestreefd zou worden zou het eigen risico uitkomen op 375 euro. Dit is meer dan het dubbele van zes jaar geleden.

eigen risico

André Rouvoet

Het pleidooi van Rouvoet, voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland is dat we moeten stoppen met het verhogen van het eigen risico. Per definitie betalen mensen die iets mankeren naast hun premie ook nog eens hun volle eigen risico. Op den duurt tast dit de solidariteit aan. Het Nederlandse zorgstelsel is hier immers op gebaseerd. André Rouvoet is niet bang dat het verhoogde eigen risico ervoor gaat zorgen dat Nederland zorg gaat vermijden. Hij meent dat onderzoeken elkaar tegenspreken op dat gebied.

In november valt er weer over te stappen van zorgverzekering. Je huidige zorgverzekeraar zal in de loop van die maand een nieuw aanbod opsturen voor de zorgverzekering 2015. Maar of dat dan het béste aanbod is? Dat is maar de vraag. Vermoedelijk heb je ergens anders een lagere premie, of een betere dekking.

Bekijk het eens op Zorgkiezer.nl. Hier kun je praktisch en snel zorgverzekeringen vergelijken met anderen. Zo kun je kijken welke voor jou het goedkoopst is. Hiermee kun je honderden euro’s besparen! Op Zorgkiezer staan namelijk de goedkoopste altijd bovenaan.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344