De Zorgkiezer Reclamewatch

Binnenkort breekt de tijd aan waarin Nederland kan overstappen van zorgverzekering. Dit is dé periode waarin zorgverzekeraars hard tegen hard strijden om wie de vlotste, mooiste of geestigste commercial kan neerzetten. In de Zorgkiezer Reclamewatch zetten we elke week de nieuwste commercials van zorgverzekeraars online. Als alle verzekeraars hun reclame hebben uitgebracht, is het aan jullie om je stem uit te brengen op de beste commercial.

 

zorgkiezer 

De participanten tot nu toe:

 

 

Zilveren Kruis

Het Zilveren Kruis heeft gekozen voor een humoristische aanpak met betrekking tot de basisverzekering. Wat weten we eigenlijk van ons basispakket?

 

 

 

Menzis – “Mens, wat ben je mooi.”

Menzis richt zich op de emotionele aspecten van zorgverzekeringen. Zo wil de zorgverzekeraar zich onderscheiden van de ‘bijna agressieve’ campagnevoering van andere zorgverzekeraars, is het idee.

 

 

VGZ – “Kwaliteit van Zorg”

VGZ zet een snelle, pittige reclame in over het behouden van zorgkwaliteit in constant veranderend Nederland.

 

 

Zorg en Zekerheid – “Levensloop”

Net als Menzis speelt Zorg en Zekerheid in op ons gevoel. Hier een reclame over de levensloop van de mens, en hoe we meer aandacht zouden moeten hebben voor dierbaren om ons heen.

 

 

 

Univé

Univé roept zijn verzekerden op tot het delen van hun ervaringen in de zorg, om zo tot de beste zorgverzekering te komen.

 

 

Anderzorg – “Online vragen”

Anderzorg komt met een avontuurlijke reclame waarin ze consumenten oproepen tot het stellen van online vragen.

 

 

FBTO

FBTO kruipt in de huid van de verwarde verzekerde en zet hem aan tot het zelf samenstellen van zijn zorgverzekering.

 

 

Promovendum

Promovendum kiest voor een persoonlijke aanpak door de situaties en wensen van verschillende personen te laten zien.

 

 

Deze reclames zitten al in de race! De Zorgkiezer Reclamewatch zal je op de hoogte houden van de nieuwste commericials onder de zorgverzekeraars. Heb jij tot nu toe al een favoriet?

Intussen zijn alle premies van de zorgverzekeraars bekend. Wil jij makkelijk en snel je zorgverzekering vergelijken? Kijk op ZorgKiezer.nl! Zorgkiezer is 100% onafhankelijk. Ook staat de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.