Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Cadeau bij je zorgverzekering

Elk jaar gebeurt het weer. Zorgverzekeraars geven gratis cadeaus weg bij de zorgverzekering. Zo kon je afgelopen jaar o.a. kiezen uit een gratis iPad een Playstation 3, een tijdschriftenbon, gratis condooms of een iPod touch.  

De basisverzekering verschilt niet onderling per zorgverzekeraar. Om dus onderscheidend te zijn gaan zorgverzekeraars cadeaus uitdelen om klanten te lokken. De cadeaus worden vaak gegeven in plaats van een korting op de maandelijkse premie. De waarde van de cadeaus, bijvoorbeeld een iPad, kan behoorlijk hoog zijn en dit lijkt een hele goede aanbieding, maar is het wel echt een gratis cadeau.

Gratis iPad

Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Om de gratis iPad te krijgen moeten er twee volwassenen een zorgverzekering afsluiten en twee jaar lid blijven om één iPad gratis te krijgen. Stap je na een jaar over dan moet er een bedrag van meer dan 200 euro worden bijbetaald. Je krijgt dus geen gratis iPad, maar je levert je korting in om meteen een cadeau te krijgen. Voor mensen die wat meer geduld hebben is de korting een betere optie. Je betaald per maand minder, de korting is vaak in verhouding hoger dan het cadeau  waard is en met het geld dat bespaard wordt elke maand, kan aan het eind van het jaar een leuk cadeau uitgezocht worden. Daarnaast is het met een kortingsregeling zo dat je elk jaar kan overstappen. Dan loop je niet het risico om nog bij te moeten betalen voor het ‘gratis’ cadeau aan het eind van het jaar.

Gratis cadeau bij je zorgverzekering

Ook voor de zorgverzekering in 2013 zullen er weer cadeaus weggeven worden door zorgverzekeraars. Het is verstandig om te letten op de echte waarde van het cadeau in verhouding met de hoeveelheid korting die je ervoor opgeeft. De zorgverzekering vergelijken is daarom altijd aan te bevelen. Bij veel zorgverzekeringen wordt er korting gegeven op de basisverzekering, maar ook op de aanvullende verzekering. Dit wordt steeds belangrijker omdat de zorgverzekering ook in 2013 een stuk duurder wordt.

Vanaf half november kan je weer elke zorgverzekering vergelijken en bekijken welke zorgverzekeraar de beste aanbieding heeft of het leukste cadeau weggeeft bij een aanmelding.

Laatste update op 19 september 2012 – 17:12 door Claire Langenhoff.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344