Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

De Help bij Nood App

Vanaf nu is de landelijke ‘Help bij Nood App’ voor iedereen gratis te downloaden. Deze applicatie zorgt ervoor dat je altijd al jouw belangrijke gegevens bij de hand hebt als jij of iemand in jouw buurt in een noodsituatie zit.

 

Het idee voor deze app is ontstaan toen er bij een ongeval de hulpdiensten moeite hadden met het vaststellen van de identiteit van de slachtoffers. De Help bij Nood App geeft hulpverleners de beschikking over belangrijke gegevens, zodat zij jou op de juiste manier kunnen helpen. Je kan in deze app namelijk aangeven welke medicijnen je gebruikt, of je donor bent, of je allergieen hebt en of je een bepaald ziekte hebt.

 

Mocht jij betrokken raken bij een ongeluk of overval, dan kan je met één druk op de knop een nood sms met jouw gps locatie versturen naar vrienden, familie of 112. Met de Help bij Nood App is het ook mogelijk om een politiebureau, ziekenhuis of huisarts bij jou in de buurt te vinden. Je kan de App aanvullen met jouw zorgverzekering en de eventuele auto- of pechhulpverzekering. Dit is de App voor de iPhone die ervoor zorgt dat je met een veilig gevoel de straat over kunt.

 

Wat vind jij, is de Help bij Nood App dé app waardoor jij je veilig voelt op straat? Gebruik jij hem al, laat een bericht achter met wat jij ervan vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344