Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

De zorgverzekering van Ditzo

In 2012 komt internetverzekeraar Ditzo met een zorgverzekering. Om in te spelen op de behoefte van de klanten, heeft Ditzo nu het bestaande pakket van verzekeringen uitgebreid met een zorgverzekering.

De ziektekostenverzekering van Ditzo bestaat uit de basisverzekering die uitgebreid kan worden met een van de volgende drie aanvullende verzekeringen; ZorgGoed,  ZorgBeter of ZorgBest. Daarbij kan er ook gekozenworden tussen drie tandartsverzekeringen, namelijk: TandGoed, TandBeter of TandBest.

Ditzo belooft 24 uur per dag telefonisch beschikbaar te zijn om klanten ter woord te staan, zij gebruiken geen moeilijke taal in hun producten en laten klanten vrij in de keuze van huisarts, ziekenhuis en specialist. Dit laatste is opvallend omdat eerder dit jaar al bekend werd dat ziekenhuizen bepaalde ingrepen niet overal meer gaan aanbieden. Dus het kan zijn dat klanten voor een bepaalde ingreep toch bij een ander ziekenhuis moeten zijn.

Aan het eind van dit jaar kunt u een nieuwe zorgverzekering afsluiten, dit jaar kunt u dus ook kiezen voor de Ditzo zorgverzekering. Binnenkort kunt u alle premies voor de nieuwe zorgverzekeringen in 2012 vergelijken op zorgkiezer.nl en een offerte aanvragen. Wilt u op de hoogte blijven van alle wijzigingen in zorgverzekering, meld u dan nu aan voor onze premiewekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344