Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Experiment vrije tandartsprijzen gaat door

De tweede kamer houdt met een kritische blik het experiment met de vrije prijzen voor tandartsen goed in de gaten. De minister van Volksgezondheid, Edith Schippers heeft steun gekregen van VVD, PVV, CDA en D66 om door te gaan met dit experiment.

Minister Schippers geeft aan dat zij het onacceptabel vind dat ouders moeten bijbetalen voor hun kind na een bezoek aan de tandarts. Tandartsen en zorgverzekeraars hebben ook aangegeven dat zij dit onacceptabel vinden. Mogelijk is hier volgende week al een oplossing voor gevonden en is dit geen reden om nu te stoppen met het project.

Het experiment moet volgens de PVV stoppen als de patiënt hiervan de dupe wordt. Hierbij kan gedacht worden aan een hogere premie die betaald wordt door patiënten en daarbij moeten bijbetalen omdat er minder wordt vergoed door de verzekeraar.

De minister heeft eerder aangegeven dat het experiment goed in de gaten wordt gehouden. Als blijkt dat het niet werkt,  kan het experiment worden gestopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344