Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Meer zorgverzekeraars komen met app

Steeds meer zorgverzekeraars brengen een mobiele applicatie op de markt. Gebruik jij al een app voor jouw zorgverzekering? Welke ‘zorg app’ is het beste?

 

Zorgverzekeraar ONVZ heeft een mobiele app gelanceerd voor hun klanten. De ZorgPas app is een mobiele verzekeringspas waarmee android en iPhone gebruikers kunnen nagaan welke behandelingen door hun zorgverzekeringspakket worden vergoed. De ZorgPass app zal ook worden gekoppeld aan de persoonlijke gegevens van de gebruiker, zodat deze kan bekijken wat de status is van het eigen risico en declaraties.

 

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid heeft een mobiele applicatie gelanceerd voor iPhone gebruikers. Met de ZZ app kunnen klanten van Zorg en Zekerheid altijd hun vergoedingen bekijken. De ZZ app biedt verschillende overzichten, bijvoorbeeld een locatieoverzicht van de winkels van Zorg en Zekerheid.

 

Zorgverzekeraar FBTO heeft een app ontwikkeld voor de iPhone en android. Voor declaraties kunnen de klanten van FBTO  nu de mobiele telefoon gebruiken. Je maakt met je telefoon een foto van je rekening en die stuur je op.

 

Zorgverzekeraar Agis heeft een applicatie voor de iPhone en android gebruiker ontwikkelt die geschikt is voor diabetes patiënten. De dagboek-app kan gebruikt worden om de bloedglucosewaarden en insulinegebruik vast te leggen.

 

Zorgverzekeraar DSW heeft twee applicaties voor het zoeken naar zorg voor de iPhone gebruiker. De Zorg Zoeker app voor in Nederland. Om zo snel mogelijk een zorgverlener te vinden in de buurt. En de Reis Wijzer app die helpt bij het contacteren van verzekeraars en andere hulpdiensten wanneer je in het buitenland bent.

 

Zorgverzekeraar VGZ heeft de applicatie VGZ Medicijnen. Deze app kan gebruikt worden bij het inplannen van medicijngebruik. Ook kan bijgehouden worden hoe jij je voelt door het gebruik van de medicijnen. Deze app bevat een medicijnenatlas die de gegevens van het gebruikte medicijn laat zien. Dan is er ook de VGZ ZorgHulp app die klanten helpt bij het onthouden van vragen voor de dokter of klachten die je nog kwijt wilt.

 

Zorgverzekeraar Stad Holland heeft net als DSW een mobiele applicatie die zoekt naar de dichtstbijzijnde zorgverlener. De Zorg Wijzer app moet helpen bij een noodsituatie waarbij snel een zorgverlener nodig is.

 

 Zorgverzekeraar AnderZorg heeft een applicatie op de markt gebracht voor iPhone en android gebruikers waarmee declaraties kunnen worden ingediend. Je kan jouw nota’s declareren door hier een foto van te maken en die te versturen naar AnderZorg.

 

Welke zorgverzekeraar moet ook een ‘zorg app’ ontwikkelen? Laat een bericht achter met welke ‘zorg app’ jij het liefst wil zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344