Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

NMa: Shoppen voor een zorgverzekering 2013 loont

Laatste update op 18 oktober 2012 – 17:24 door Claire Langenhoff.

Twijfel je nog of je gaat overstappen van zorgverzekering in 2013? Het shoppen voor een zorgverzekering loont! Je kan flink besparen op de kosten van je zorgverzekering door over te stappen naar een zorgverzekeraar die beter past bij jouw wensen en situatie.

Grote prijsverschillen

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft uitgerekend welk bedrag mensen kunnen besparen op de zorgverzekering. Veel mensen hebben niet door dat de onderlinge prijzen van zorgverzekeraars flink uiteen lopen. Zo is de basisverzekering bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. De basis zorgverzekering wordt door de overheid bepaalt. Toch vragen de zorgverzekeraars verschillende bedragen voor deze zorgverzekering.

Bespaar honderden euro’s

Uit cijfers van de NMa blijkt dat een jonge alleenstaande gemiddeld 103 euro kan besparen op de basis zorgverzekering en een gezin zelfs iets meer dan 200 euro kan besparen. Heb jij aan een basisverzekering genoeg, dan kan je overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering. Benieuwd welke zorgverzekering het beste is voor jou, je kan gratis offertes opvragen op ZorgKiezer.nl van verschillende zorgverzekeraars. Je hebt dan een overzicht van de prijsverschillen per aanbieder. Uit de berekening van de NMa blijkt ook dat als je meerdere financiële producten naast je zorgverzekering hebt, bijvoorbeeld een autoverzekering of hypotheek dat je daar enkele duizenden euro’s op kan besparen door goed te shoppen.

Shop en bespaar op je zorgverzekering

Wil je naast de basisverzekering ook een aanvullende zorgverzekering, voor bijvoorbeeld de tandarts of fysiotherapeut? Dan kan je ook hierop besparen door de zorgverzekering te vergelijken. Uiterlijk half november krijg je een nieuwe aanbieding van je huidige zorgverzekeraar. Ga hier niet zomaar mee akkoord, maar vergelijk de zorgverzekering met andere aanbieders. In veel gevallen kan je besparen op je zorgverzekering door over te stappen naar een zorgverzekeraar die pakketten biedt die beter passen bij jouw situatie. Ook kan je makkelijk besparen op je zorgverzekering door over te stappen naar een online zorgverzekeraar. Doordat veel online geregeld wordt, bespaar je zo tientallen euro’s per jaar.

Shop voor korting op je zorgverzekering

Veel zorgverzekeraars bieden ook korting aan op de zorgverzekering. Zo kunnen studenten korting krijgen als zij ingeschreven staan bij de DUO of kan je korting krijgen als je lid bent van een collectiviteit. Val je niet in een bepaalde kortingsgroep, dan kan je ook korting krijgen als je overstapt via ZorgKiezer.nl. Wij bieden een korting aan, aan iedereen die via ons overstapt naar een nieuwe zorgverzekering.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344