Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Overgestapt; wat nu?

Je hebt vergeleken en je bent overgestapt naar een nieuwe zorgverzekering. Wat gebeurt er nu en moet je zelf nog iets regelen.

Na de aanmelding bij een nieuwe zorgverzekeraar hoef je zelf niks meer te doen. De nieuwe zorgverzekeraar zegt met toestemming van de klant de huidige zorgverzekering op. Hier kan enige tijd overheen gaan.

wanneer krijg je bericht

Het kan tot wel twee weken duren voordat de aanmelding helemaal is verwerkt bij de nieuwe zorgverzekeraar. Als je wordt geaccepteerd voor de nieuwe zorgverzekering krijg je hiervan een bevestiging. Het kan dus zijn dat je pas halverwege januari een bericht krijgt en dan pas het zorgpasje en de polisbladen krijgt thuisgestuurd. Toch geldt de zorgverzekering vanaf 1 januari, je loopt de eerste weken niet onverzekerd rond.

Door een groot aantal overstappers vlak voor het eind van het jaar hebben veel zorgverzekeraars nog flink wat werk te doen. Schrik dus niet als je nog niks hebt gehoord. De nieuwe zorgverzekeraar is hard bezig om alles in orde te maken voor elke verzekerde. Mocht je direct een polisnummer nodig hebben, dan kan het beste even contact worden opgenomen met de nieuwe zorgverzekeraar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344