Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Spijt van je budgetpolis?

Heb je afgelopen december gekozen voor een budgetpolis van Zilveren Kruis en heb je daar nu spijt van? Dan heb je tot 15 maart de tijd om over te stappen op een uitgebreidere polis met een hogere premie, zo bericht de Telegraaf. Zilveren Kruis geeft je die mogelijkheid zodat je alle ziekenhuizen terecht kun voor zorg zonder spoed of verwijzing.

site

Beperkte ziekenhuiskeuze

Veel verzekerden met een budgetpolis van Zilveren Kruis hadden zich voor het afsluiten van de polis niet gerealiseerd dat ze maar in 44 van de 91 ziekenhuizen terecht konden. Alleen bij een doorverwijzing of in geval van spoed kan je met een budgetpolis terecht in alle ziekenhuizen. Heb je geen verwijzing en is er geen sprake van spoed? Dan betaal je als budgetpolishouder 25% van de ziekenhuisrekening zelf.

Overstappen met terugwerkende kracht

Zilveren Kruis laat verzekerden met een budgetpolis met terugwerkende kracht overstappen per 1 januari op een uitgebreidere polis. Een uitgebreidere polis gaat minimaal €12, 50 per maand meer kosten, maar dan kan je met een gerust hart in ieder ziekenhuis terecht. Niet alle verzekeraars zijn coulant naar mensen met een budgetpolis. Volgens VGZ en Menzis hebben consumenten in december een “bewuste keuze gemaakt”.

ZorgKiezer

Met behulp van ZorgKiezer kan je ieder jaar een bewuste keuze maken bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering. ZorgKiezer geeft je namelijk de mogelijkheid om aan het einde van het jaar alle zorgverzekeringen te vergelijken en meteen af te sluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344