Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Zorgverzekeraars eens over zorgakkoord

zorgakkoordVandaag werd aan minister Schippers van Volksgezondheid bekend gemaakt dat de leden van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) instemmen met het zorgakkoord. De akkoorden zijn al op 16 juli gesloten, maar nu is bekend dat de leden zich hierin kunnen vinden. De zorgakkoorden zijn gesloten voor de medisch specialistische zorg, ziekenhuiszorg, de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en de eerste lijn. 

Afspraken zorgakkoord

In het zorgakkoord zijn afspraken opgenomen die gericht zijn op het organiseren van betere en efficiëntere gezondheidszorg. Op deze manier moet de zorg de komende jaren betaalbaar blijven. Het is de bedoeling dat de verzekerden worden ontzien en dat de zorgpakketten niet verder inkrimpen. De zorgverzekeraars willen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op zich nemen en hopen op een ‘betere zorg met een beheerste kostenontwikkeling’ aldus algemeen directeur Pieter Hasekamp van ZN. Er is overeenstemming over veranderingen die gaan spelen bij het bekostigen van de zorg om zo de kwaliteit en de doelmatigheid te vergroten. Hiermee wordt uiteindelijk bespaard op de zorgkosten waardoor de premie voor de zorgverzekering niet of nauwelijks hoeft te stijgen.

Zorgverzekering vergelijken

Er komt in 2014 een groter verschil tussen de naturapolis en de restitutiepolis. Het is belangrijk om op tijd te weten of jouw zorgverlener een contract heeft met jouw zorgverzekeraar. Is dit niet het geval, dan is een vergoeding niet gegarandeerd. Zorgverzekeraars moeten duidelijker worden in de contracten die zij hebben en moeten daarom verplicht op 19 november laten weten met welke zorgverleners zij al contracten hebben gesloten voor de zorgverzekering 2014. Vanaf die datum is de zorgverzekering vergelijken verstandig en kan je meteen overstappen via ZorgKiezer.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344