Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Zorgverzekering met iPhone 5?

Zorgverzekeraars willen dolgraag nieuwe klanten. En daarom proberen ze het jou zo aantrekkelijk mogelijk te maken om over te stappen. Een kado, zoals bijvoorbeeld een iPhone 5 bij je zorgverzekering of een ipad  bij je zorgverzekering, klinkt heel aantrekkelijk. Maar is dat ook zo?

Met je zorgverzekering iphone 5 afbetalen? Verstandiger om je korting op je ziektekostenverzekering is voordeliger
Met je zorgverzekering iphone 5 afbetalen?

De basisverzekering verschilt niet onderling per zorgverzekeraar. Om dus onderscheidend te zijn gaan zorgverzekeraars kado’s uitdelen om klanten te lokken. De kado’s worden vaak gegeven in plaats van eenkorting op de maandelijkse premie. De waarde van de kado’s, bijvoorbeeld een iPhone 5, kan behoorlijk hoog zijn en dit lijkt een hele goede aanbieding, maar is het wel echt een gratis kado.

Zorgverzekering met iPhone 5

Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Om de gratis iPhone 5 te krijgen moeten er twee volwassenen een zorgverzekering afsluiten en twee jaar lid blijven om één iPhone 5 gratis te krijgen. Stap je na een jaar over dan moet er een bedrag van meer dan 200 euro worden bijbetaald. Je krijgt dus geen gratis iPhone 5, maar je levert je korting in om meteen een kado te krijgen. Voor mensen die wat meer geduld hebben, is de korting een betere optie. Je betaalt per maand minder en de korting is vaak in verhouding hoger dan het kado waard is. Met het geld dat bespaard wordt, kan aan het eind van het jaar een leuk kado, zoals de iPhone 5 uitgezocht worden. Daarnaast is het met een kortingsregeling zo dat je elk jaar kan overstappen. Dan loop je niet het risico om nog bij te moeten betalen voor het ‘gratis’ kado aan het eind van het jaar.

Gratis kado bij je zorgverzekering

Ook voor de zorgverzekering in 2013 zullen er weer kado’s weggeven worden door zorgverzekeraars. Het is verstandig om te letten op de echte waarde van het kado in verhouding met de hoeveelheid korting die je ervoor opgeeft. De zorgverzekering vergelijken is daarom altijd aan te bevelen. Bij veel zorgverzekeringen wordt er korting gegeven op de basisverzekering, maar ook op de aanvullende verzekering. Dit wordt steeds belangrijker omdat de zorgverzekering ook in 2013 een stuk duurder wordt.

Vanaf half november kan je weer elke zorgverzekering vergelijken en bekijken welke zorgverzekeraar de beste aanbieding heeft of het leukste kado weggeeft bij een aanmelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2019 ZorgKiezer.nl | Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344