Zorgverzekering 2013: Univé maakt premie bekend

Univé heeft na Agis, Zilveren Kruis Achmea en Menzis de zorgpremie 2013 bekend gemaakt. De basisverzekering gaat bij Univé €107, 95 per maand kosten. De zorgpremie voor basis daalt hiermee op €3,60 op jaarbasis vergeleken met 2012. Verrassend nieuws is dat nieuwe klanten van Univé een korting kunnen krijgen op de basispremie van 10%.

Ook de premies voor de aanvullende verzekeringen zijn bekend gemaakt. Deze zijn licht gestegen ten opzichte van vorig jaar. In onderstaand tabel kan je de premiestijging zien.

 

 

 

Korting

Met de korting voor nieuwe klanten, lijkt Univé een voorschot te nemen op de zorgpremie in 2014. Aangezien de nominale premie slechts €255,- wordt, zal de concurrentie tussen verzekeraars afnemen. Peter Ruys van ZorgKiezer.nl: “Door nu extra korting te bieden en nieuwe klanten binnen te halen, lijkt Univé erop te gokken dat ze klanten die ze al binnen hebben, in het nieuwe systeem niet zo snel meer kwijtraken.”

Zorgverzekering 2013

Uiterlijk half november moet elke zorgverzekeraar de nieuwe zorgpremies 2013 bekend hebben gemaakt. Wil je als eerste weten wanneer je de nieuwe zorgverzekering vergelijken kunt, meld je dan aan voor de Premie-Alert van ZorgKiezer.nl. Je krijgt dan een bericht van ons als de premies 2013 voor de zorgverzekeringen bekend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.